По-долу можете да намерите отговорите на най-честите въпроси, задавани от нашите клиенти преди, по време или след закупуване на нашите продукти. За повече информация щракнете тук или ни изпратете имейл на адрес: info@happykoala.bg
Срокът за доставка обикновено е от 4 до 5 работни дни. Ако поръчката е направена в петък, пакетът ще бъде изпратен в понеделник.
За поръчки до 117 лв., пощенските разходи за всички продукти са еднакви и възлизат на 5,90лв. Въпреки това, ако поръчате продукти на стойност 117 лв или повече, ниедокриваме сумата за доставката. Опаковането и опаковката са безплатни за всички поръчки.
Приемаме два начина на плащане: – плащане в брой
Можете да върнете продукта в рамките на 14 дни. Когато ни изпратите съобщение за връщане на продукт, ние ще Ви изпратим имейл с инструкции как и къде да върнете продукта. Артикулите, които искате да върнете, трябва да бъдат в първоначалното си състояние, неизползвани и правилно опаковани.
Ако искате да отмените поръчката, изпратете ни имейл на info@happykoala.bg и напишете и номера на поръчката, посочен в имейла за потвърждение на поръчката.
You have successfully subscribed!
This email has been registered