happykoala

НАЧИН НА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 

Плащания

 

 

За плащания с кредитни карти:

 

Доставката по домовете се извършва от куриер на Sameday и поръчаният продукт се доставя на посочения от Вас адрес за доставка и откъдето можете да го вземете на място и лично.

За плащане при доставка:

 

Плащате пълната сума на куриера на Sameday, който доставя пакета, съдържащ поръчания продукт, срещу разписка за парите. Можете да извършите плащането в брой или с кредитна карта.

При получаването проверете целостта на пакета. Ако пакетът е повреден и гаранцията, предлагана от куриера, не е изпълнена, не приемайте пакета!

 

Ако от поръчката Ви липсва продукт, изпратете ни попълнения доклад на куриера и незабавно заменете липсващия продукт. Ако желаете да направите допълнителни оплаквания/гаранции, запазете разписката и потвърждението за доставка, които потвърждават плащането Ви за пакета.

 

Поръчаните продукти ще бъдат доставени най-късно в рамките на 3 – 5 работни дни!

 

Доставка

 

Плащания: Можете да извършите плащане при доставка. След това ще получите потвърждение, че пакетът е доставен и плащането е извършено.

 

Плащане с кредитна карта: Ако изберете тази опция, плащането ще се извърши чрез международно призната и сигурна система за плащане Checkout.com, която включва пълна проверка за автентичност и чрез която можете да платите за поръчката с Visa или MasterCard, която е подходяща за онлайн плащания. Процедурата за плащане е същата като процедурата, която предлагат банките за подобни услуги. Всички трансакции се потвърждават автоматично чрез електронна поща.

Смяна на продукт

 

Можете да подадете заявката за смяна на продукт в рамките на 14 дни след получаване на пакета. Можете да подадете заявката си за смяна на продукт, като попълните формуляра по-долу и го изпратите на следния имейл адрес info@happykoala.bg. В полето за тема на имейла трябва да напишете „смяна на продукт“. След това от отдела за обслужване на клиенти започва процедурата за смяна на продукта.

 

За връзка с отдела за обслужване на клиенти: Имейл: info@happykoala.bg

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered